Beypazarı Belediyesi‘nde Küçük Başkan Görevi Devraldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla her yıl gerçekleştirilen makam devir teslim töreni Beypazarı‘nda bu yıl da gerçekleştirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla her yıl gerçekleştirilen makam devir teslim töreni Beypazarı‘nda bu yıl da gerçekleştirildi.

Faruk Kefelioğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri Zeynep Günaydın ve Ahmet Erfidan, beraberinde öğrencilerle birlikte Beypazarı Belediye Başkanı M.Cengiz Özalp’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Özalp, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile makamını sembolik olarak Faruk Kefelioğlu İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Alp Çağrı Kurtuluş’a devretti.

Küçük Başkan Alp Çağrı Kurtuluş, Beypazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü, Su İşleri Müdürü ve Fen İşleri Müdürü ile görüşerek okullar, parklar ve çevre ile ilgili sorunları görüştü. Beypazarı İlköğretim Okulu’ndan gelen bir telefonla başkanlık makamına geçen Alp Çağrı Kurtuluş’tan, öğrenciler için üst geçit, bisiklet yolları, kaldırımların onarılması ve hava kirliliğinin azaltılması istendi.

Beypazarı Belediye Başkanı M.Cengiz Özalp ise ardından, kendisine sorulan sorulara yönelik Oğuzkent Mevkii’nde futbol sahası ve oyun alanlarının yapımına başlanacağını, en sıkıntılı bölge olan Gazipaşa İlköğretim Okulu Kavşağı üzerine üst geçit yapılacağını, sıcak asfalt yapım çalışmaları ile birlikte kaldırımların yeniden düzenleneceğini, hava kirliliğini önlemek amacıyla önümüzdeki yıl itibarı ile denetimlerin artırılacağı, ilçedeki çöp kovalarının tamamen değişeceği bilgilerini verdi.

Başkan Özalp, öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler vererek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı‘nı kutladı.