Mhp, Edirne Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi‘nin (MHP) Edirne milletvekili adayları Cemalettin Uslu, Dr. Gürsel Şimşek ve Doğuş Şimşek, partililer ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İl Başkanı Zakir Topdur, Merkez İlçe Başkanı Hakan Özkan ile ilçe teşkilatlarının da yer aldığı toplantıda MHP‘nin iktidar olacağı ve Edirne‘den 3 milletvekili çıkaracağı vurgusu yapıldı.Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Zakir Topdur, MHP‘nin tüm teşkilat olarak omuz omuza verip Edirne‘de ve Türkiye‘de iktidar olacağını söyledi. MHP‘li vekillerin özü sözü bir ve adam gibi adam olduğunu söyledi

MHP birinci sıra adayı Cemalettin Uslu ise, "MHP iktidarında Türkiye‘yi ve Edirne‘yi daha aydınlık yarınlara götüreceğiz" diye konuştu.

MHP Edirne ikinci sıra adayı Gürsel Şimşek de, "Bu ülkenin tek sahibi MHP‘dir. Anayasanın ilk 3 maddesine sahip çıkan da, Türkiye‘nin tam bağımsızlını isteyen de MHP‘dir" dedi.

Üçüncü sıra adayı 28 yaşındaki Doğuş Şimşek ise MHP‘nin 12 Haziran‘da tek başına iktidar olacağını savundu.

Konuşmaların arından MHP‘nin Saraçlar Caddesi‘ndeki seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Açılışa çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Kaynak: İHA