Lale Devri 30. Bölüm özeti ve fragmanı

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Lale Devri, 30. bölümüyle Fox TV ekranlarında yayınlandı. İşte Lale Devri 30. bölüm özeti ve fragmanı...

Lale Devri 30. Bölüm özeti ve fragmanı
Lale Devri dizisinin 30. Bölüm özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Çınar'ın babasının Necip olduğunu öğrenen Yeşim şoke olmuştur. Geçmişte aynı acıyı yaşadığı için Çınar'ın bu gerçeği öğrenmesini istememektedir. Zümrüt'ten yardım ister. Zümrüt evliliğinin tehlikede olduğunu anlamıştır. İkbal'in asıl derdinin Zümrüt'le evliliğini bitirmek olduğunu anlayan Necip, Zümrüt'e boşanmak istediğini söyler.

Böylece İkbal'in oğluna her şeyi itiraf etmesini engelleyeceğini düşünmektedir. Zümrüt'ün evliliğinin kurtarılmasının tek yolu Çınar'ın sırrı öğrenmesidir. Çınar'ı korumak için çabalayan Yeşim, farkında olmadan annesinin oyununa alet olacaktır.

Sıtkı'nın izini bulmasından rahatsız olan Toprak ne yapacağını bilememektedir. hayatına çeki düzen vermeye çalışan Çınar sonunda acı gerçekle yüzleşecektir...

Kayseri 'den İstanbul 'a gelen ve iş dünyasında hızla yükselen başka bir ailenin ise zor günler geçiren Taşkıran ailesinin kaderini etkilemesi de diziyi ilginç ve çekici kılan başka bir yön olarak belirginleşiyor.