Sağlıklı ve güzel olmanın püf noktaları

Ebru Şallı, sağlıklı ve güzel olmanın püf noktalarını söyledi. İşte Şallı'dan, selülit savar egzersiz hareketleri ve güzel olmanın püf noktaları:

Sağlıklı ve güzel olmanın püf noktaları
CNN Türk ekranlarında yayınlanan Saba Tümer ile Bu Gece programının dün akşamki bölümüne konuk olan Ebru Şallı, kendi güzellik sırlarını anlattı. Şallı, selülit savar egzersizlerle 21 günde selülitlerden kesinlikle kurtutulunacağını söyledi.

EMZİREN KADINLARA ÖNERİLER

doğru beslenmenin çok önemli olduğuna dikkat çeken Şallı, "Emzirirken beslenmek çok önemli bir şey. Doğal mineralli 4 litre su içiyorum. Yeşil çay eskiden beri içiyorum. Yeşil çayaın içine tarçın çubuğu koyulursa tatlı ihtiyacını gideriyor. Her şeyden yerim ama ölçüsünü bilirim" dedi.

21 GÜNDE SELÜLİTLERİNİZDEN KURTULUN

Selülit savar egzersizlerin 68 dakikalık bir program olduğunu belirten Şallı, "Ama 21 gün boyunca hergün yapılması gerekiyr. Biraz yiyeceklerine dikkat edecekler ama asla aç kalmak yok. Haftada iki-üç kere yapılacak" diye konuştu.

PLATES RUH SAĞLIĞINA DA ÇOK İYİ GELİYOR

Esnekliğin plateste çok önemli olduğunu belirten Şallı, "Mesela kurbağa hareketi tam selülit savarlardan biri. O esneklikte çalışarak oluyor, biraz zaman istiyor. Zayıflamak, güzelleşmek kilo vermek, her şey bir yana plates ruh sağlığına muhteşem geliyor. çünkü doğru nefes terapisini uyguluyoruz. Doğru nefes ile panik atak da tedavi ediliyor.

HAMİLELİKTE OLAN ÇATLAKLAR İÇİN AVAKADO YAĞI

Hamilelikte olan çatlaklar için avakado yağını, badem yağını ve buğday yağını kullanmayı öneren Şallı, "Bunlar zaten E vitamini açısından çok zengin olduğu için, özellikle avakado yağı omega 3'de içeriyor. Ben yüzümde de kullanıyorum zaman zaman. El yaşlanmasına da çok iyi geliyor. Avakado yağı kırışıklıkları açıyor" şeklinde konuştu.

Avakado yağının buğday yağı ile karıştırıldığında daha etkili olduğunu ifade eden Şallı, "Onu kullandıktan sonra krem kullanmaya gerek yok" dedi.

EBRU ŞALLI'NIN DOĞAL PEELİNGİ

"Öncelikle cilt temiz olmalı gözeneklerin açık olması gerekiyor" diyen Şallı şöyle devam etti:

"O yüzden benim doğal peelingim var, esmer şeker ve yarım yumurta akını karıştırın. Yüzümü yıkadıktan sonra burun kenarları, T bölgesi, yağlı bölge her yer uyguluyorum. Dudak'ta önemli, geri kalanını yine elinize peeling yapabilirsiniz. Yıkayıp ondan sonra bu tarz yağları, maskeleri uygulayın ki gözenekler açılsın ve cilt emsin o yağları."

BEYAZ GAZETE