Chp Bursa Milletvekili Abdullah Özer‘den İlginç Çıkış

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa milletvekili Abdullah Özer, eski Genel Başkan Deniz Baykal‘ın görevden alınması ve Kemal Kılıçdaroğlu‘nun getirilmesinin ABD operasyonu olduğunu öne sürerek, "CHP içinde Fethullahçılar, İkinci Cumhuriyetçiler ve Kemal Dervişçiler var.

Chp Bursa Milletvekili Abdullah Özer‘den İlginç Çıkış
Görevden alınan CHP Bursa İl Başkanı Gürhan Akdoğan‘ın basın toplantısında konuşan Abdullah Özer, CHP‘nin bir Amerika operasyonu ile karşı karşıya olduğunu iddia ederek, "Ben bu görüşümü her platformda dile getirdim. Esas amacımız Cumhuriyet Halk Partisi‘nin ilkelerine sahip çıkmaktır. Bunu yeni görevlendirilen arkadaşlara söylemem mümkün değildir. Bu mücadelede onlar da yer alacaktır. ‘Sağdan ilk 4‘e aday olan biri olursa ben de istifa ederim‘ diyenler bugün bu listeyi desteklemektedir. CHP‘de Bursa‘dan

1. sıradan aday olan kişi televizyonda tarikatlara kucak açmıştır.Televizyon programlarına çıkıp, ‘Tarikatlar sivil toplum örgütleridir, din bilimdir‘ demiştir, birtakım açıklamalar yapılmıştır. Bunları kabul etmek mümkün değildir. Benim sözüm onlar içindir. Tepkimiz bu görüşlere arka çıkan herkesedir" diye konuştu.

Bu duygularını listeden önce de dile getirdiğini anlatan Özer, "Benim seçilme derdim yok. Daha ilk günden itibaren, CHP‘de ikinci süreç başladığında da bunu söyledim. Deniz Baykal‘ın görevden alınması ve Kemal Kılıçdaroğlu‘nun göreve getirilmesi de ABD operasyonudur. CHP içinde Fethullahçılar, Kemal Dervişler ve İkinci Cumhuriyetçiler var" iddialarında bulundu.

Kaynak: İHA