Bağımsız Adaydan "Mehmet Haberal" Duası

Zonguldak Bağımsız Milletvekili Adayı Ali Uzun, "İnşallah 12 Haziran‘dan sonra Allah, Ankara‘ya Mehmet Haberal ile beraber gitmeyi nasip eder" dedi.

Bağımsız Adaydan 'Mehmet Haberal' Duası
Zonguldak-Ankara karayolunda karşılanan Ali Uzun, araç konvoyuyla birlikte Gazipaşa Caddesi‘ndeki seçim bürosuna geldi. Caddeye taşan vatandaşların yoğun ilgisi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Uzun, konuşmasında bu durumu ifade etti. Vatandaşlarla parti ayırmadan diyalog kurduğunu söyleyen Bağımsız Milletvekili Adayı Ali Uzun, Mehmet Haberal ile ilgili açıklamada bulundu. Başken Hastanesi döneminden bu yana Mehmet Haberal‘la yakınlığı ile bilinen Ali Uzun, "İnşallah 12 Haziran 2011 tarihinden sonra

Allah, Ankara istikametindeki Gökgöl, Sapça ve Dorukhan Tünelleri‘nden Prof. Dr. Mehmet Haberal ile birlikte gitmeyi nasip eder" diye konuştu.

Zaman zaman izdihamın yaşandığı açılış töreninde kendisini izleyen kalabalığa seslenen Ali Uzun, gazetecilerden de oy istedi. Uzun, "Zonguldaklı hemşehrilerim, parti ayırmaksızın diyalog kurduğumu, insani ilişkilerimin de iyi olduğumu biliyor. Bu yüzden bağımsız olarak adaylığımı koydum. Siyasi partiler gibi seçim vaadim olmayacak. Ama siyasi partilerin seçim bildirgelerini sizin adınıza en iyi şekilde takip edeceğime söz veriyorum. Değerli basın mensupları, seçildiğim takdirde ülkem ve Zonguldakla

ilgili hükümetin çıkartacağı her konuyla ilgili destek vereceğim. Uzlaşı kültürü olmasını istiyorum. Körü körüne politika yapmayacağımı söylüyorum. Sizlerden de oy istiyorum" diye konuştu.

Kürsüdeki konuşmasının ardından seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren Ali Uzun, gazetecilerle de yakından ilgilendi.

Kaynak: İHA