Ak Parti Ardahan Adaylarını Kamuoyuna Tanıttı

AK Parti Ardahan milletvekili adayları düzenlenen törenle kamuoyuna tanıtıldı.

AK Parti Ardahan milletvekili adayları düzenlenen törenle kamuoyuna tanıtıldı.

12 Haziran’da yapılacak Genel Seçimlerde AK Parti Ardahan milletvekili adayı olan Prof. Dr. Orhan Atalay (46) ile işadamı Orhan Gökdemir (42), Dursun Akçam Kültür Merkezi’nde basının karşısına çıktı. Partililer ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda birlik mesajları verildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Yunus Baydar, AK Parti’nin Ardahan’da yine birinci parti olacağını söyledi. Bazı kesimlerin yeni olan adaylarla ilgili ırkçı bir yaklaşımının olduğunun altını çizen Baydar, bunların hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını, parti olarak etnik ayrımcılığa karşı olduklarını vurguladı. Yeni adaylarla Ardahan’ın hak ettiği noktaya geleceğini savunan Baydar, Ardahan’dan iki milletvekili çıkaracaklarını ifade etti.

Milletvekili adayı Prof. Dr. Orhan Atalay ise amaçlarının coğrafî şartları gereği esasında çok farklı alanlarda çok zengin potansiyellere sahip olmasına rağmen ülkenin en geri sıralarına düşmüş bulunan Ardahan ve yöresinin yeryüzü ölçeğinde insanca yaşam kalitesini bir basamak da olsa yükseltmek olduğunu dile getirdi.

    AK Parti’nin ülkeye demokrasi getirdiğini ve demokrasiye tuzak kuranları Silivri’ye tıkadığını anlatan Prof. Dr. Atalay, ülkenin 8 yılda özellikle ekonomide büyük ilerleme kaydettiğini dile getirdi. Atalay, Ardahan’ın da bundan üniversitesiyle, TOKİ binalarıyla, yeni hastanesiyle ve duble yollarıyla faydalandığını, yaşanılabilir bir şehir haline gelebilmesi için yapılacak yatırımlar konusunda Başbakan Erdoğan’dan söz aldığını söyledi.

AK Parti’nin ikinci sıra adayı işadamı Orhan Gökdemir ise sekiz yıldır MÜSİAD Ankara Şubesi Başkan Yardımcısı ve Sektör Kurulları Başkanlığı görevini yürüttüğünü belirterek, “Büyük bir azim ve çalışmayla Başbakanımızın dediği gibi Ardahan‘ı ileriye taşımaya çalışacağız. Ardahan geleceğini iyi görmek istiyorsa, hizmet ve yatırım istiyorsa oyu atmadan önce iyi düşünüp ona göre hareket etmek durumundadır. İnşallah Ardahan’da 2 vekil kontenjanını alıp, ilimizi yatırımlarla boğacağız.” dedi.