Ak Parti Ardahan Adayları Kendini Tanıttı

Ak Parti Ardahan teşkilatı 12 Haziran seçimlerinde Ardahan’dan aday olan milletvekili adaylarını tanıttı.

Ak Parti Ardahan Adayları Kendini Tanıttı
Dursun Akçam Kültür Evi‘nde düzenlenen programda konuşan Ak Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, adayların kalitesine dikkat çekerek, mevcut adaylara sonuna kadar destek olacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Köksoy da Ak Parti‘nin ülkenin tümünü kucakladığını belirterek, “AK Parti ülkemizde birliğin ve kardeşliğin simgesi haline gelmiştir. Zamanımızı boş değil, dolu işlere ayıracağız. Türkiye‘nin her tarafında olduğu gibi Ardahan‘da da gücü var. Onun için ülkemizdeki kardeşliğin en temel çimentosu biziz. Sevgi, kardeşlik ve dostlukla herkese sahip çıkarak bu çatının altına çağırmalıyız. Dolayısıyla zamanımızı boş şeylere harcamayacağız. Aramıza nifak tohumları ekenlerin oyununa gelmeyeceğiz. Aday olarak partimiz tarafından gösterilen her iki kardeşimiz bir birinden kaliteliler. Onların yanındayız, onların kazanması için var gücümüzle çalışacağız. Çünkü onların kazanması, Ardahan‘ın kazanması olacak. Onların kazanması, Türkiye‘nin kazanması olacak.”

Daha sonra Adaylardan Orhan Atalay hükümeti icraatlarından bahsederken, Orhan Gökdemir ise her kesimi kucaklamanın zamanı geldiğini söyledi.

Adaylar tanıtım toplantısı sonunda partililerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaynak: İHA