Meysu Outlet’E Markalardan Yoğun İlgi

Kayseri’nin ilk ve tek outlet alışveriş merkezi Meysu Outlet, nisan ayı başında hizmete açıldı.

Meysu Outlet’E Markalardan Yoğun İlgi
Kayseri’nin ilk ve tek outlet alışveriş merkezi Meysu Outlet, nisan ayı başında hizmete açıldı. Hatemoğlu, Hayal Dünyası, Teknosa Extra, SOS ve Loja-S gibi markalar Meysu Outlet ile Kayserililerle buluşurken, LC Waikiki, Makro Market, Flo, Koton, Karaca, Derimod, D’S Damat, Colin’s, Batik, Mavi, LTB, Abdullah Kiğılı, Saray Halı, Cisse Bijuteri, Tuğba&Venn, gibi 50’nin üzerinde seçkin marka, seri sonu ve üretim fazlası ürünlerini yıl boyu süren özel indirimlerle Meysu Outlet’te yerini aldı. Meysu Outlet ile Kayseri’ye ilk kez giren markalar her bütçeye ve zevke uygun alternatifler sunarken, bölgenin moda anlayışını da değiştirecek.

Meysu Outlet ilklere de imza attı. Türkiye genelinde 300’ ün üzerinde mağazası olan LC Waikiki, İstanbul’dan sonra en büyük ikinci mağazasını burada açtı. LC Waikiki fabrika satış fiyatları sayesinde benzer birçok mağazaya göre daha uygun fiyatla ürünlerini Kayseri’liler ile buluşturuyor. Türkiye’nin belli başlı şehirlerinde yer alan oyuncak mağazası Hayal Dünyası‘da, ilk outlet mağazasıyla Meysu Outlet’te hizmete başladı. Kayseri’nin en büyük oyuncak mağazası olma özelliğini taşıyan Hayal Dünyası’nda birbirinden güzel oyuncaklar yüzde 50 indirimle satılacak. Cazip indirim seçenekleri sunan firma, puset alana, puset bedeli kadar hediye çeki veriyor.

Batik mağazası Türkiye’de ikinci büyük outlet mağazasını da Meysu Outlet içerisinde yerini alırken, Nisan ayı sonunda Karaca Türkiye’deki en büyük mağazasını Meysu Out’let de açmaya hazırlanıyor. Yine tüm ürünlerde yüzde 50 indirimler olacak çizmeye ve spor ayakkabıya kadar yüzlerce çeşidi bir arada sunan FLO markası da Anadolu’daki en büyük Outlet mağazasını Meysu Outlet ile Kayseri’de açtı.

Meysu Outlet, alışverişin yanı sıra her hafta farklı eğlence ve kültürel aktiviteler ile de ziyaretçilerin buluşma noktası olacak. 3 bin 500 metrekarelik market alışverişi, 5D Sineması, Eğlence Parkı, bin kişi kapasiteli yeme-içme alanı ve yıl içine yayılan özel kampanyalarla ziyaretçilerine eşine az rastlanır fırsatlar sunacak. Meysu Outlet, yılda yaklaşık 8 milyon ziyaretçi karşılamayı bekliyor. ”