Tekerlekli Sandalye Sevinci

Bursa‘da, Gürsu Belediyesi tarafından ilçede ikamet eden 20 engelli ve yaşlı vatandaşa tekerlekli sandalye hediye edildi.

Gürsulu engelli ve yaşlılar, tekerlekli sandalye almanın sevincini yaşadı. Yaşları 10 ila 75 arasında değişen 20 engelli ve yaşlı kadına hediye edilen tekerlekli sandalyeler hayatlarını kolaylaştırdı. Gürsu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Başkanlığı tarafından tespit edilen engelli ve yaşlılar, Engeliler Meclisi aracılığıyla da tekerlekli sandalyelerini teslim aldı.

Engellilerin mutlu gününde yanında olan Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde toplumun her kesimine desteklerinin süreceğini belirterek, "Engelli vatandaşlarımızı unutmuyoruz. Engeliler Haftasında sadece engelliler akla gelmiyor. 365 gün engellilerimizin derdini dinliyoruz. Bu tür hizmetlerimizi devam edecek. Onların ayağına gideceğiz" dedi.

Özürlü ve yaşlı vatandaşlara bir buket çiçek ve kestane şekeri de veren Özcü, engellilere tekerlekli sandalyelerini teslim etti. İlk olarak engelli iki kardeşin tekerlekli sandalyesini teslim eden Özcü, ardından 5 engelliyle sohbet etti, mutluluklarına ortak oldu. Özcü, ilerleyen yaşları sebebiyle araçtan inemeyen iki vatandaşın yanına giderek bizzat onlarla ilgilendi.

Kaynak: İHA