Mhp Genel Başkan Yardımcısı Kutluata Isparta‘da

Seçim çalışmaları kapsamında Isparta‘ya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Münir Kutluata ve Eskişehir Milletvekili Beydullah Asil, milletvekili aday adayları ile birlikte esnafı ziyaret etti.

Isparta‘da esnaf ziyaretinde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Kutluata ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın‘ı da ziyaret ettiler. Kutluata, "Esnaf ziyaretinde gördük ki, belediye başkanımıza karşı halkın memnuniyetini gördük. Bu memnuniyet bizi de memnun etmiştir" dedi.

MHP olarak milletvekilleri ile gruplara ayrılarak 10 ilde ziyaretlerini sürdürdüklerini belirten Kutluata, "Yüz yüze yaptığımız bu ziyaretlerde vatandaşımızın bir bekleyiş içerisinde olduğunu görüyoruz. MHP üzerinde yapılan spekülasyonların 12 Haziran sonrasında Meclis‘teki sandalye sayısının çok değişeceğinden endişe edildiği için yapıldığını görüyoruz. İktidar partisi ‘CHP güçleniyor‘ mantığı güderek seçmeni elinde tutmaya çalışıyor. CHP de aynı metot doğrultusunda hareket ederek seçmen üzerinde baskı

yapmaya çalışıyor. Bizler de böyle vatandaşın ayağına giderek yapacağımız çalışmaları anlatıyoruz. Bu anlattıklarımızdan dolayı vatandaşların bize karşı teveccühünün arttığını görüyoruz. 8 yıldır AK Parti tarafından yoksullaştırılan ülkeyi yeniden ayaklandıracağız" diye konuştu.

MHP Eskişehir Milletvekili Beytullah Asil ise, Isparta‘da yapılan hizmet ve belediye çalışmalarını gururla takip ettiklerini söyleyerek, "Oluşturduğumuz seçim beyannamesini ülkenin gerçeklerine uygun tanıtma gezileri düzenliyoruz. Burada olmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum" dedi.

"YAPACAĞIM BÜYÜK HİZMETLER VAR"

MHP heyetini makamında kabul eden Başkan Yusuf Ziya Günaydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Belediye başkanı olarak Isparta‘ya yapacağım büyük hizmetler ve büyük hayallerim var. Bunun için çeşitli projeler oluşturduk. Göreve geldiğim günlerde hazırlamış olduğum bir su fabrikası projesi vardı. Ancak çeşitli nedenlerle bu projemiz engellendi. Biz yılmadan yeni fabrika oluşturma projelerimizi hayata geçirmeye çalıştık. Ortadoğu‘nun en büyük BİMSBLOK fabrikasını kurmaya başladık. Çok kısa

süre içerisinde hizmete açılacak. Bununla birlikte fabrika projelerimiz bitmedi. Bu fabrikamız üretime geçer geçmez yapı sektöründe kullanılacak izolasyon fabrikası kurmayı planladık. Ayrıca daha büyük fabrika yapmak için projelerimiz var. Bu fabrika projelerimizin de engellenmemesi için 12 Haziran‘da yapılacak olan seçimleri sabırsızlıkla bekliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA