Kaymakamdan Eğitimcilere Takdirname

Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar Şehitler Haftasında başarılı bir etkinlik düzenleyen eğitimcileri takdirname ile ödüllendirdi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Haftası dolayısı ile Akyazı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü salonunda düzenlenen kutlama programına iyi bir hazırlık yaparak başarılı bir şekilde sunan ve izleyenlerin beğenisini kazanan Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi Müdürü Eşref Başer ve Anma Komitesinde yer alan 12 eğitimci Kaymakam Erdoğan Beypınar tarafından takdirname ile ödüllendirildi.

Kutlama komitesinde Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi yönetici ve öğretmenlerinin yanı sıra Ahmet Hasnun Tunçsoy İlköğretim Okulundan 4, Paris İlköğretim Okulundan 1 ve Şerefiye İlköğretim okulundan da 1 öğretmen görev almıştı.

Eğitimcilere belgeleri Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesinde yapılan bir törenle verildi. Törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Eşref Başer gerek programın hazırlanmasında ve gerekse uygulaması sırasında özveri ile çalışan ve mükemmel bir sunum gerçekleştiren eğitimcilerin Kaymakam Erdoğan Beypınar tarafından taktir edildiklerini ifade ederek, “Bu taktir bizlerin gelecekteki çalışmalarımıza da olumlu katkı sağlayacaktır. Bu nedenle programa katkı veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Eğitimcilerin belgelerini Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Bülent Kaya, Kızılcık Ormanköy Muhtarı Mecit Kızıldağ, Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Turan Berk, Emekli Memur Atilla Boztepe tarafından verildi.

Kaynak: İHA