Karaman Valisi İlçeleri Geziyor

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Sarıveliler ve Başyayla ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Vali Kahraman’ın gezisine Askerlik Şube Başkanı Personel Albay Rıza Beşer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Baldız, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ile Selçuk Ecza Deposu Genel Müdürü Sonay Gürgen ve daire müdürleri katıldı.

Sarıveliler ilçesini ziyaret eden Vali Kahraman ve beraberindeki heyet daha sonra Başyayla ilçesine geçti. Başyayla İlçe Kaymakamı Uğur Sezer’i makamında ziyaret eden Vali Süleyman Kahraman ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Kahraman, hayırsever Ahmet Keleşoğlu tarafından yaptırılacak kültür merkezinin temel atma törenine katıldı.

Törende konuşan Vali Kahraman, “Başyayla her türlü hizmete layık bir ilçemiz. Başyayla’nın insanları temiz insanlar, güzel insanlar. Sayın Ahmet Keleşoğlu gerçekten hayırsever bir insan. Önemli olan kalıcı eserler bırakmaktır. Hepimiz gelip geçiciyiz. Ahmet Bey’de gerçekten bunun farkında ve şuurunda bir insan. Başyayla ilçemize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ve İl Özel İdaremizin katkılarıyla kapalı spor salonu yaptırıyoruz, bununda müjdesini vermek isterim. Ayrıca hayırsever bir işadamımız tarafından bağışlanan 15 adet bilgisayar yakında Başyayla’da olacak” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Süleyman Kahraman ve protokol üyeleri tarafından Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezinin temeli dualarla atıldı.

Kaynak: İHA