Duman Hedef Büyüttü

MHP Aydın milletvekili aday adayı Hasan Duman, Aydın‘dan en az 5 milletvekilini hedeflediklerini belirterek, aday adayları olarak MHP’yi iktidara taşımak için durmaksızın çalıştıklarını belirtti.

12 Haziran’da yapılacak genel seçimlere son derece iddialı bir şekilde hazırlandıkların belirten Hasan Duman, "2007 seçimlerinde 3 milletvekili gönderebilen MHP olarak, 12 Haziran tarihinde TBMM‘ ye en az 5 milletvekili göndererek Aydın‘da tarih yazacağız" dedi.

Siyasette beklentilerin ve vaatlerin sonunun olmadığını işaret eden Hasan Duman, "Her siyasi parti seçim döneminde bütün il merkezlerindeki sayıları toplayıp 550 milletvekili ile iktidar olmak ister, ancak kimin ne kadar oy alacağı da seçim akşamı belli olur. 12 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimde MHP’nin amacı MHP’yi tek başına iktidar, Devlet Bahçeli’yi de Başbakan yapmaktır. Bu amaca ulaşmak içinde 276 milletvekili kazanmak gerekiyor. Bu durum karşısında MHP’nin beklentisi Aydın‘dan en az 5 milletvekili kazanmaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA