Bir Evi 63 Bin Kişi İstedi, Ama Bir Kişi Alacak

Bursa‘da, Korupark‘ın 1 Kasım 2010-31 Mart 2011 tarihleri arasında “en havalı daire, en şanslı alışveriş” sloganıyla düzenlediği ve Korupark Evleri’nden 2+1 muhteşem bir evin hediye edileceği çekiliş kampanyası sona erdi. 63 bin kişinin kayıt yaptırdığı kampanyada toplam 332 bine yakın çekiliş bileti şans kutularına atıldı.

75 liralık alışveriş fişleri ile katılınalan kampanyanın son gününde kayıt noktasında uzun kuyruklar oluştu. Korupark ziyaretçileri yapmış oldukları alışverişlerin fişlerini kayıt ettirerek çekilişe hak kazanmak için kampanya kayıt noktalarına akın etti.

Korupark Halkla İlişkiler ve Reklam Yöneticisi Taner Aydın, kampanyaya gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirtti. 151 gün süren kampanya süresince 63 bin kişinin kampanyaya katıldığını ve toplam 332 bin çekiliş biletinin dağıtıldığını söyleyen Aydın, Korupark olarak kazandırmaya ve alışveriş merkezinin ziyaretçilerini mutlu etmeye davam edeceklerini ifade etti.

15 Nisan tarihinde noter ve milli piyango yetkilileri huzurunda yapılacak çekilişle 332 bin bilet arasından şanslı bilet belirlenecek. Talihli biletin sahibi Korupark ziyaretçisi muhteşem bir 2+1 evin sahibi olmaya hak kazanacak.

Kaynak: İHA