Bbp‘den ‘İdam‘ İçin İmza Kampanyası

Büyük Birlik Partisi (BBP) Düzce İl Teşkilatı, idam cezasının tekrar getirilmesi için imza kampanyası başlattı.

Düzce Spor Sokak çıkışında kurulan stantta başlatılan imza kampanyası ile ilgili bilgiler veren BBP Düzce Milletvekili aday adayı Kürşad Kalay, idam cezasının kaldırılmasındaki ana sebebinin bebek katilini ve onun yandaşlarını kurtarmak olduğunu savundu.

İdam cezasının kaldırılmasıyla birlikte Türkiye‘nin her yerinde birçok sapıklıkların ortaya çıktığını ve bir çok farklı iğrenç ötesi olaylarla karşı karşı kalındığını belirten Kalay, "Kayseri‘de geçtiğimiz yıl şeker toplamaya giden 3 çocuk hunharca katledildi. BBP olarak, bölücü terör örgütü için bebek katili, vatan hainleri, vatandaşı soyanlar, cinsel tacizciler ve çocuk istismarcıları için Türkiye‘de yeniden idamın gelmesini istiyoruz. İdamı kaldıranlar, idamı getirmek istemeyenler gitsinler Kayseri‘deki ailenin acısını görsünler. Askere gönderdiğimiz 20 yaşındaki gencecik evlatlarımızın nasıl katledildiğini görsünler ve bir daha düşünsünler. Ondan sonrada idam kalmalı mı yoksa kalkmamalı mı karar versinler" dedi.

Kalay, vatandaşları imza kampanyasına destek olmaya davet etti. İmza kampanyasına BBP‘liler ve vatandaşlar ilgi gösterdi. İmza kampanyası 4 Nisan‘a kadar devam edecek.

Kaynak: İHA