Bayındır İlköğretim Dayanışma Çayı

Bayındır İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği tarafından dayanışma çayı düzenlendi.

Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi‘nde yapılan etkinliğe Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Bayırdır İlköğretim Okulu Müdürü Hakkı Atasever, okul aile birliği üyeleri ve veliler katıldı.

Öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için her zaman elinden geleni yaptığını belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Hiçbir zaman ‘bu benim görevim değil‘ diye bir şey düşünmeden, ilçemizde yaşayanlar için elimden ne geliyorsa yaptım, yapmaya da devam ediyorum. Öğrencilerimizin daha şartlarda eğitim ve öğretimlerini sürdürmeleri içinde bölgemizde bulunan hemen hemen bütün okulların bakım, onarım, tamirat, çevre düzenlemeleri işlerini yaptım, yapacağım da. Bayındır‘ın benim gözümdeki yeri ayrıdır. Burası bölgeye kazandırdığımız ilk okuldur. Bu açıdan çok önemlidir. Buranın gelişip büyüdüğünü görmek beni çok mutlu ediyor" dedi.

Dayanışma çayına katılan velilerin ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği Başkan Burma, gelen istekleri geri çevirmeyerek çocuklarla ve okul aile birliği yöneticileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA