Muammer Güler‘e Destek Yağıyor

Mardin‘den seçim startı vererek çalışmalarını başlatan eski Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muammer Güler‘e vali olarak görev yaptığı illerden destek yağıyor.

Muammer Güler‘e Destek Yağıyor
24. dönem AK Parti Milletvekili adayı olarak Mardin 1. sıradan gösterilen eski Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muammar Güler‘in Mardin‘den seçim startı vermesinin ardından yurdun dört bir yanından destek yağdığı ifade edildi. Daha önce kaymakam olarak görev yaptığı ilçeler yanında Niğde, Kayseri, Gaziantep, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bir çok ilden destek mesajları alan AK Parti Mardin Milletvekili 1. sıra adayı Muammer Güler, aldığı olumlu tepkilerden dolayı çok mutlu olduğunu ve Mardin için yeni bir dönem başlayacağını ifade ederek, şunları söyledi:

“Türkiye‘nin dört bir yanından hizmet ettiğim iller başta olmak üzere bir çok kentimizde yaşayan vatandaşlarımızdan tebrik telefonları almaktayız. Gruplar halinde Mardin‘e gelerek bizlerle birlikte çalışmalar yürüteceklerini ifade ediyorlar. Elbette bu benim için mutluluk verici bir olaydır. Mardin için 12 Haziran sonrası yeni bir dönem başlayacak ve Mardin hak ettiği yere gelerek 21. yüzyılın dünya kültür başkentlerinden birisi olacaktır. Bütün çabamız bu yönde olacaktır.”

Yurdun dört bir yanından Muammer Güler sevdalılarının Mardin‘e akın ederek seçim çalışmalarına destek verme çabaları kent sakinleri tarafından da büyük bir ilgiyle izlenirken vatandaşlar, “Muammer Güler Mardin için büyük bir şans. Bu şansı iyi değerlendirecek ve 12 Haziran sabahı bu şansın batmayacak bir güneş gibi Mardin‘in üzerinden dünyaya doğmasını sağlayacağız” dediler.

Muammer Güler‘in doğduğu ve doyduğu bütün kentlere hizmet verdiğini, gittiği her yerde önce vatandaşların kalbinde sıcak bir yer edindiğini ve yaptığı hizmetlerle anıldığını ifade eden Mardinli vatandaşlar, “Muammer Güler‘in Mardin‘den aday gösterilmesini sağlayan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘a çok teşekkür ediyoruz. Böyle iyi yetişmiş bir devlet adamının yaşamını hizmete adamış bir insanın bundan sonra Mardin milletvekili sıfatıyla kentimize ve ülkemize hizmet edebilmesi için var gücümüzle destekleyeceğiz. O bizim evladımız, o bizim umudumuz” yorumunu yaptılar.

Geçtiğimiz günlerde seçim stantını Mardin‘den veren Muammer Güler, bugün Ankara‘da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak olan aday tanıtım toplantısına katılarak daha sonra yeniden seçim bölgesindeki çalışmalarını sürdürmek üzere Mardin‘e dönecek.

Kaynak: İHA