Kula Belediye Başkanı Aşkın: Hizmetlerde Vatandaşın Düşüncesini Hissettiriyoruz

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, göreve gelişinin ikinci yıldönümü dolayısıyla halk toplantısı düzenledi.

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, göreve gelişinin ikinci yıldönümü dolayısıyla halk toplantısı düzenledi. İlçeye kazandırdıkları yatırımları, beklentilerini ve yapacaklarını anlatan Aşkın, "En önemli amacımız, vatandaşlarımızın karşısına onların düşüncesini hissettirecek hizmetlerle çıkmaktır. Temel felsefemiz, doğup büyüdüğümüz bu topraklarla ödeşmek, aziz hemşehrilerimizle helâlleşmektir." dedi.

Toplantıda ilk olarak Belediye Badminton ve Jimnastik takımları gösterileri yaptı. Ardından voleybol takımının 3. Lig‘e çıkmasından dolayı Kaymakam Muzaffer Şahiner ve Başkan Aşkın tarafından ödülleri verildi. Mahalli sanatçı Sami Dinç ve Belediye Türk Halk Müziği korusu ise şef Yahya Dinçtopal yönetiminde küçük bir konser verdi.

Daha sonra söz alan Başkan Selim Aşkın, "Kula‘nın tarihini değil, talihini değiştirme" sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, "Vatandaşlarımızın teveccühleri doğrultusunda, doğup büyüdüğümüz bu toprakların çehresini değiştirecek, hemşehrilerimizin yaşamını olumlu yönde etkileyecek, anlam ve değer katacak, yüzlerini güldürecek hizmetleri verme çaba ve gayreti içinde olduk. Kula‘yı, yaşamaktan keyif alınacak, kıvanç duyulacak bir yer haline getirmeyi amaçladık. Belediyeyi siyaset değil, hizmet yeri olarak görüp benimsedik. Gücümüzün kaynağını, halkımızın teveccüh ve desteğinden alıyoruz. Hizmetlerimiz artarak devam edecektir.” dedi.