Ak Parti Gövde Gösterisine Hazırlanıyor

Ak Parti Kastamonu İl Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen organizasyonla Kadı Dağı’nda karşılanacak olan milletvekili adayları için kurban kesilecek.

Ak Parti Kastamonu Teşkilatı İl Başkanı Metin Çelik ile birlikte Ankara’da bulunan Kastamonu Milletvekili ve yeni dönem Milletvekili Adayı Hakkı Köylü, diğer milletvekili adayları Mustafa Gökhan Gülşen ve Zafer Nalbantoğlu, kent girişindeki Kadı Dağı mevkiinde karşılacak. Saat 12’00’de yapılacak karşılamanın ardından saat 13.00’de ise Hazreti Pir olarak da bilinin Şeyh Şaban-ı Veli Türbesi’nde kurban kesim töreni gerçekleşecek. Yeni adayların kamuoyuna tanıtılacağı programın hemen sonrasında ise parti binasında basın toplantısı düzenlenecek

Adaylar, partinin ve kendi projeleri ile vaatleri hakkında bilgi verecek.Ak Parti İl Başkanı Metin çelik, İHA’ya yaptığı açıklamada, partideki birlik, beraberlik ve kaynaşmanın ger geçen gün daha da üst seviyelere ulaştığını söyledi. Seçime hazır olduklarını belirten Çelik, “Seçimde iddialıyız. İnsanlarımızın, iktidarımızın ülkemiz genelinde ve özellikle bölgemizde yaptığı yatırımları görmezden geleceğine inanmıyorum. Temponun daha da arttırılarak, hizmetlerin devam edebilmesi için 3 milletvekili çıkartmak istiyoruz. Adaylarımız da son derece saygın, sevilen ve tanın isimlerdi. Bu hedefimizde iddialıyız” dedi.

Başkan Çelik, tüm vatandaşları ve basın mensuplarını aday tanıtım programına davet etti.

Kaynak: İHA