Aydın Amatör Süper Ligde Şampiyon Didim

Aydın amatör süper ligin bitimine bir hafta Didim Belediyespor evinde karşılaştığı Didim Belediyespor 1-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Aydın Amatör Süper Ligde Şampiyon Didim
Didim Şehir Stadında saat 16:00‘da başlan maç öncesinde stadın taraftarlarca süslendiği görülürken 1000 yakın Didimli spor sever takımlarını yalnız bırakmazken maçı Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Ege‘de izledi. Didimli sporseverler maç boyunca takımını desteklediği görüldü.

DİDİM BELEDİYESPOR: 1) Murat 2) Gökhan 3) Ziya 4)Doğan 5) İbrahim 6) Nevzat 7)Emrah 8) Rıza 9) Mehmet Özdemir 10) Yusuf 11 ) Volkan

ANTRENÖR: Ayhan Yıldız

İSABEYLİ ŞIRLANSPOR:1)Fevzi 2) İbrahim 3) Atakan 4)Hüseyin 5) Ahmet 6) Osman 7)Hakan 8) Lütfi 9) Özkan 10)Ahmet 11) Çağlar

ANTRENÖR: Orhan Atalay

Maçtan Notlar: Taraftar desteğinin arkasına alan Didim Belediyespor maçı kontrollü başladı. İlkyarının 24. dakikasında Rıza‘nın ortasında defansın arasında yükselerek kafayla topu fileler gönderen Didim Belediyespor‘lu Volkan takımını 1-0 öne geçirdi.

Didim golde sonra ataklarını sıklaştırırken Yusuf ve Volkan‘ın ayağından bir çok pozisyonu değerlendiremedi. Maçın 44 dakikasında Emrah‘ın ortasında topa vuran Volkan topu ağlara göndermesine rağmen yan hakemi ofsayt nedeniyle golü iptal etti. İlk yarı 1-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısında da etkili oynayan Didim ikinci yarıda fırsatları değerlendiremeyince maç 1-0 Didim Belediyespor‘un üstünlüğü ile sona erdi. Hakemin bitiş düdüğü ile saha içi ve tribünlerde sevinç yumağı oluşurken Didim Belediyespor

ligin bitmesine bir hafta kala en yakın rakibinin 4 puan önünde olması dolayısıyla şampiyonluğu bu maçtan aldığı 3 puanla perçinledi. Futbolcular formalarını taraftarlara atarak şampiyonluğu kutlarken maç sonrasında "Didim Şampiyon" sloganlarıyla stad inledi. Belediye Başkanı Mümin Kamacı ve Kulüp Başkanı Vedat Ege sahaya inerek futbolcuları tek tek kutlarken şampiyonluk kutlamaları kapsamında Didimli Hakan ve Volkan apaçi dansı oynayarak kutladı. Saha içinde patlatılan meşaleler ve şampanyalarla Didimli

futbolcular şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Didim Belediyespor Antrenörü Ayhan Yıldız şampiyon olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ve futbolcularını tek tek kutladığını söylerken "Sezon başında belirlediğimiz hedefe ulaştık.

Tüm yöneticilerimiz ve taraftarları kutluyorum. Hedefimiz Bölgesel ligde de kalıcı olmak."dedi.

Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Ege ise sezon başında Didimli futbolcularla yola çıktıklarını ve bunun faydasını gördüklerini söylerken "Tüm takımımızı yöneticilerimiz kutluyorum. Bölgesel lige çıktık; buradan da bir üst lige çıkmayı istiyoruz. Hedeflerimiz buna göre belirleyeceğiz."dedi.

Soyunma odasında futbolcuları ziyaret eden Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ise Didimliler adına kendisinin burada olduğunu ve onlar adına tebriklerini sunduğu söylerken "Siz üzerinize düşen görevi yaptınız; hepiniz tebrik diyorum. Bundan sonra da hedeflerimiz hep şampiyonluk olacak. Sizler bizim evlatlarımızsınız. Bu böyle devam edecek. Tüm teknik kadroyu ve sizleri bir kez daha kutluyorum."dedi. Maç sonrasında yönetimin şampiyonluk primi olarak futbolculara kişi başı 3 bin TL prim vereceği öğrenildi.

Kaynak: İHA