Devlet Bakanı Yazıcı Van‘da

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, yarın transit taşımacılığa açılacak olan Kapıköy Sınır Kapısı için düzenlenecek olan törene katılmak üzere Van‘a geldi.

Devlet Bakanı Yazıcı Van‘da
Bakan Yazıcı, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu ile birlikte özel uçak ile geldiği Van Ferit melen Hava Alanı‘nda Van Vali Münir Karaloğlu, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Veli Turan, AK Parti Van Milletvekili İkram Dinçer, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, AK Parti Van milletvekili adayı Abdulahat Arvas ile bazı partili tarafından karşılandı. Anaokulu öğrencileri tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Yazıcı, kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaştıktan sonra geceyi geçireceği Polisevi‘ne geçti.

Yarın Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve İran Dışişleri Bakanı ve İran Dışişleri Bakanı Ali Ekber Salihi‘nin de katılacağı bir törenle Kapıköy Sınır Kapısı transit taşımacılığa açılacak. Daha önce törene katılacağı açıklanan Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz‘ın ise yoğun programından doyalı yarınki açılışa katılamayacağı ifade edildi.

Kaynak: İHA