Lale Devri 29. Bölüm özeti ve fragmanı

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Lale Devri, 29. bölümüyle Fox TV ekranlarında yayınlandı. İşte Lale Devri 29. bölüm özeti ve fragmanı...

Lale Devri 29. Bölüm özeti ve fragmanı
Lale Devri dizisinin 29. Bölüm özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Sıtkı'yı ikna etmeyi başaran Yeşim, Cansel'den Çınar'ın ziyaretini ve sebebini öğrenir. Cansel durumu idare etmeyi bilmiştir ama Yeşim, Toprak'tan hesap sormadan rahatlamacaktır. Herkesin önünde masumiyetini ispatlayan Yeşim, toprak'ın tüm aile ve Çınar'ın karşısında zor duruma düşürür.

Zümrüt, Necip'le yaşadıkları muhteşem gece sonrası mutluluğunu gizleyememektedir. Zümrüt'üün tavırları, İkbal'in ikisi arasında gerçek bir ilişki başladığına emin olmasını sağlamıştır. İkbal çok mutsuzdur. Necip yalanlarla onu oyalamaya çalışsa da kandırmayı başaraqmaz.

İkbal'in en büyük kozunu oynamaya ve evliliğini bitirmeye kararlıdır. Kapadokya'dan gelen Sultan, Yeşim yüzünden kendisini kötü hisseden Toprak'a destek olacaktır. Damadından sürekli bir şeyler isteyen Remzi'yi memlekete dönmeye ikna etme görevi de Sultan'akalmıştır.

Toprak'a karşı güçlenen Yeşim, Ilgaz'ların en büyük sırrını öğrenmeyi başaracaktır. Teyzesini ve babasını uğurlayan Toprak giderek kendine yakışan Sıtkı tehlikesinden habersizdir...

Kayseri 'den İstanbul 'a gelen ve iş dünyasında hızla yükselen başka bir ailenin ise zor günler geçiren Taşkıran ailesinin kaderini etkilemesi de diziyi ilginç ve çekici kılan başka bir yön olarak belirginleşiyor.