Minik Eller Fidan Dikti

Mudanya Hatice İsmail Hakkı Kayan İlköğretim Okulu 2B sınıfı öğrencileri Çevreci Papatyalar “ Yeşil Doğa Temiz Çevre” kapsamında Mudanya’nın Çepni köyünde fidan dikti.

Hatice İsmail Hakkı Kayan İlköğretim Okulu 2/B Papatyalar sınıfı 30 Mart ta yürüyüş yaparak “ Yeşil Doğa Temiz Çevre “ konulu bir hareketle kampanyalarını duyurdu. İlk olarak “ Doğayı Koruyacağıma ve Çevreyi Temiz tutacağıma Söz Veriyorum “ imza kapmayası başlatan miniklere, Mudanya Kaymakamı Adem Öztürk, Belediye Başkanı Hasan Aktürk ve Milli Eğitim Müdür Vekili İrfan Bülbül tam destek oldu. Kampanya kapsamında Çepni Köyü yakınlarına 56 adet fıstık çamı dikerek yeşil doğaya destek veren öğrenciler, fidanları dikerek etraflarını çapaladı. Öğrenciler, Müdür Yardımcısı Mesut Deniz ve Sınıf Öğretmenleri Tülay Bozdoğanın eşliğinde şarkılar söyleyerek Çepni köyüne girdiler orada kısa bir süre konaklayıp şarkılar eşliğinde okullarına döndü.

Sınıf öğretmeni Tülay Bozdoğan, “ Bizi destekleyen ve kampanyamızda bize yardımcı olan Belediyemize, Kaymakamlığımıza, okul idaremize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve Mudanya halkına teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA