Maliye Bakanı Şimşek Memleketi Batman'dan Aday

Memleketi Batman'dan aday olan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek adaylıgından son derece memnun oldugunu belirtti.

Maliye Bakanı Şimşek Memleketi Batman'dan Aday

12 haziran seçimlerinde Batmandan milletvekili adayı olan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, adaylığından son derece memnun olduğu bildirdi.

Aslen Batman'ın Gercüş İlçesi'ne bağlı Sason Köyü nüfusuna kayıtlı olan Maliye Bakanı Şimşek, Batman'dan milletvekilliği adaylığı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Doğduğu ve uzun bir süre yaşadığı topraklara bu misyonla dönmenin ve halka, hemşehrilerine hizmet edecek olmanın sevincini yaşadığını belirtti.

Gaziantep'ten 2007'de aday gösterilmek suretiyle Ak Parti kadrolarında fiilen başladığı siyasal hayatında Hazineden Sorumlu Devlet Bakanı ve Maliye Bakanı olarak görev yaptı. Türkiye'nin değişim ve dönüşüm sürecine yaptığı katkı kadar, Gaziantep'in de bölgenin ve ülkenin parlayan yıldızı olması sürecinde elinden gelen gayreti göstereceğini beldirdi.
Bakan şimşek, Batman başta olmak üzere tüm bölgenin ‘kalkınma hamlesine’ dönüşeceğini ve bu 4 yıllık zaman zarfında kuşkusuz ki bilgi ve birikimlerimin fiiliyatta karşılığını görmek suretiyle çok daha iyi donanmış ve bilinçlenmiş olarak yeni bir hamlede yeni hizmetler ifa edecegini belirtti.
Kaynak: AA