Tüyid’De Funda Güngör Akpınar Dönemi



Yatırımcı İlişkileri Derneği’nin (TÜYİD) yeni dönemde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Funda Güngör Akpınar yürütecek. Derneğin kurucu üyelerinden olan Akpınar, 2005’ten bu yana Koç Holding Yatırımcı İlişkileri Koordinatörlüğü yapıyor.

Türkiye’de ilk En iyi Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi ödülünü alan Akpınar ayrıca, Thomson Extel tarafından emsal grup içerisinde Avrupa’da ilk 10’a giren Türk Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi ödülünün de sahibi. Yatırımcı ilişkileri konusunda uzmanlaşmış en tecrübeli yöneticilerden olan Funda Güngör Akpınar’ın, Sermaye Piyasasına Açılan Pencere: A’dan Z’ye Halka Açılma ve Yatırımcı İlişkileri adlı bir kitabı bulunuyor.

TÜYİD’in yeni dönem yönetim kurulu da açıklandı. Funda Güngör Akpınar’ın başkanlık yaptığı yönetim kurulunda; Abdullah Orhun Kaya başkan vekili, Özge Bulut Maraşlı sayman üye, Murat Eryürekli ise sekreter üye olarak görev alacak. Yönetim kurulu üyesi diğer isimler arasında ise; İ. Tamer Haşimoğlu, M. Hurşit Zorlu, Ali Saydam, Ahmet R. Ünüvar, Nihat Narin, Murat Tanrıöver ve Cem Karakaş yer alacak.