Polatlı’Da Engelliler İçin Hatıra Ormanı

Türkiye Beyazay Derneği Polatlı Şubesi tarafından, engelliler için hatıra ormanı oluşturuldu.

Polatlı’Da Engelliler İçin Hatıra Ormanı
Türkiye Beyazay Derneği Polatlı Şubesi tarafından, engelliler için hatıra ormanı oluşturuldu.

Belediye kır evleri mevkiinde oluşturulan hatıra ormanında, Belediye Başkanı Yakup Çelik, başkan yardımcıları Şaban Yılmaz, Ali Öztürk, Türkiye Beyazay Derneği Polatlı Şube Başkanı Ziya Suluyer ile dernek üyeleri, 180 adet dişbudak ağacı toprakla buluşturdu.

Türkiye Beyazay Derneği Polatlı Şube Başkan Ziya Suluyer, Beyazay Derneği olarak, ülkenin kanayan yaralarından biri olan ağaçlandırma sorununda harekete geçtiklerini belirtti. Suluyer, Polatlı’da yeşil bilincinin gelişmesine katkıda bulunmak istediklerini ifade etti.

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik ise Türkiye Beyazay Derneği Polatlı Şubesi‘nin tüm engelli ve ailelerinin gözü, kulağı olduğunu söyledi.

Çelik, “Polatlı’nın çevresinde bir yeşil çark oluşturulması hususunda gayretlerimizi yerel yönetim olarak sürdürüyoruz. Bir süre önce şehrimizde açılan Beyazay Derneği, gerçekten çok güzel projelere, çalışmalara imza atıyor. Yeşil alan oluşturma, ağaçlandırma çalışması yapma konusunda talepte bulundular, biz de severek kabul ettik. Ve böylece 4 bin metrekarelik bir alanda bu çalışmayı başlatıyoruz. İnşallah Polatlı’da ağacın, yeşilin, bilincinin gelişmesine katkı sağlayacağını umuyorum.” diye konuştu.

Daha sonra Belediye Başkanı Yakup Çelik, Türkiye Beyazay Derneği Polatlı Şube Başkanı Ziya Suluyer ve beraberindekiler engelliler ile birlikte dişbudak cinsi ağaçları toprakla buluşturdu.