Özel Reyhan Koleji Öğrencilerini, 'Gonca Ormanı' Heyecanı Sardı

Konya'nın Akşehir ilçesindeki Özel Reyhan Koleji öğrencileri, Gonca Dergisi'nin Çevre ve Orman Bakanlığı'nın katkıları ile düzenlemiş olduğu 'Bir Gonca bir fidan ,yüz bin Gonca bir orman' kampanyasına destek verdi.

Özel Reyhan Koleji Öğrencilerini, 'Gonca Ormanı' Heyecanı Sardı
Konya‘nın Akşehir ilçesindeki Özel Reyhan Koleji öğrencileri, Gonca Dergisi‘nin Çevre ve Orman Bakanlığı‘nın katkıları ile düzenlemiş olduğu ‘Bir Gonca bir fidan ,yüz bin Gonca bir orman‘ kampanyasına destek verdi.

Dergi ile birlikte dağıtılan fidanların yanı sıra çeşitli kurumların bağışları ile biraraya gelen yaklaşık 500 çam fidanı Özel Reyhan Koleji‘nin bahçesine dikildi. Öğrenci ve öğretmenlerin coşkulu bir atmosferde yapmış olduğu fidan dikme çalışmalarına, veliler de iştirak etti. Okulun 4. Sınıf Öğretmeni Şükrü Kızılırmak, "Peygamber Efendimiz‘in ‘Elinizde bir ağaç fidanı varsa, kıyamet kopmaya başlasa bile eğer onu dikecek kadar zamanınız varsa mutlaka dikin‘ sözü çerçevesinde bizlere emanet olan dünyamızı çocuklarımıza en güzel şekilde bırakmamız gerekiyor. Yapılan bu ağaçlandırma çalışmaları ile önümüzdeki zaman içerisinde burası yeşillik bir alan olacak. Belki bizler bunu göremeyeceğiz ama çocuklarımız için, yeşil bir Akşehir için bizim de katkımız olsun diyerek böyle bir çalışmayı başlattık." dedi.