Togem Bir Aileyi Sevindirdi

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü‘ne bağlı Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM), muhtaç bir aileye yardım elini uzattı.

Bahçelievler Mahallesi‘nde yardıma muhtaç olduğu belirlenen Çelebi ailesinin durumunu gören Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, yaptığı yardımlarla ailenin yüzünü güldürdü. Yardımlar TOGEM aracılığıyla gerçekleşti. Aile adına konuşan Fatma Çelebi, ilk defa çocuklarının yüzünün güldüğünü ve evine ilk defa eşya girdiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise, "Ailenin durumunu ilk öğrendiğimde belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren TOGEM‘i arayarak aileyi hemen ziyaret etmeleri ve gerekli yardımda bulunmaları için talimat verdim. Ertesi gün TOGEM‘deki yetkili arkadaşlarımız, aileye giderek eksikliklerini tespit ettiler. Evlerinin kira olduğunu, ev reisinin olmadığını ve evin içerisinde hiçbir şeyin olmadığını öğrendik. Bunun üzerine kendilerine divan, perde, beyaz eşya, gıda malzemeleri ve halı gibi çeşitli ev eşyaları

aldık. Ayrıca 6 çocuğuna giyim ve kırtasiye malzemeleri verdik. Yardımlarımızla birlikte ailenin mutlu olduğunu görünce oldukça sevindim. TOGEM aracılığıyla bu tür yardımlarımızı her zaman yapıyoruz. Aç ve açıkta kalan vatandaşlarımıza yardım elimizi hep uzatıyoruz. Bu yöndeki hizmetlerimizi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA