Sökeli Karateciler Manisa’Da

Söke Şimşek Gençlik ve Spor Kulübü’ne mensup karateciler Manisa’da bu yıl 16.’sı düzenlenen Geleneksel Mesir Karate Turnuvası’nda Aydın’ı temsil ediyor.

Söke Şimşek Gençlik ve Spor Kulübü’ne mensup karateciler Manisa’da bu yıl 16.’sı düzenlenen Geleneksel Mesir Karate Turnuvası’nda Aydın’ı temsil ediyor. Başarıları ile Türkiye genelinde çeşitli şampiyonalarda adından söz ettiren Söke Şimşek Gençlik ve Spor Kulübü, Manisa’dan da başarılı sonuçlar ile dönmeyi hedefliyor. 15 sporcu ile şampiyonaya katılan Sökeli karatecilerin yanı sıra İzmir, Uşak, Antalya, Muğla, Afyon, Isparta, Denizli gibi birçok ilden sporcuların turnuvada yer alması bekleniyor. Geçen yıl aynı şampiyonada 900 civarında karate sporcusu yer almış, 21 sporcu ile katılan Sökeli karateciler genel sıralamada Aydın ilini 3. yapmış, Söke’ye 3 birincilik 7 üçüncülük ile dönmüştü.

Söke Şimşek Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü ve Aydın Karate İl Temsilcisi Şimşek Gökpınar turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Bu türlü şampiyonalar sporcularımızın deneyim kazanması için çok önemli. Katıldığımız şampiyonalarda elde edilen başarılı sonuçlar mutluluğumuzu ve sporcularımızın özgüvenlerini artırıyor” dedi.

Kaynak: İHA