Saniye Saniye Operasyon

Sivas‘ta çıkar amaçlı suç örgütü kuran kişilerin ev ve iş yerlerine düzenlenen operasyonun görüntüleri basın kuruluşlarına dağıtıldı.

Geçtiğimiz günlerde Sivas merkez ve Yıldızeli ilçesinde aralarında işsiz ve eski sabıkalıların bulunduğu kişilerin çıkar amaçlı suç örgütüne Sivas Emniyet Müdürlüğü‘ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenlemişti. Düzenlenen operasyonda aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu toplam 30 kişi gözaltına alınmıştı. Bu kişilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek, 16 bıçak, 1 döner bıçağı, 3 jop, 1 demir

kelepçe, 1 adet jammer adı verilen cep telefonu sinyal kesme cihazı ve 15 adet tapu senedi fotokopisi ele geçirilmişti. Operasyonda gözaltına alınanların yapılacak işlemlerden sonra adli mercilere sevk edileceği öğrenildi.

Bu arada Emniyet Müdürlüğü düzenlenen operasyon görüntülerini basın kuruluşlarına dağıttı. Görüntülerde düzenlenen operasyonda şahısların evlerinde yapılan aramalar ve gözaltına alınanlar bulunuyor.

Kaynak: İHA