Osmaniye yasta

Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanan Jandarma Er Zeynel Kapucu (21) şehit oldu.

Alınan bilgiye göre, Hasanbeyli ilçesine bağlı Kaypak köyü yakınlarında, güvenlik güçlerinin geçişi sırasına yola döşenen mayının patlatılması sonucu çıkan çatışmada ağır yaralanan Zeynel Kapucu kaldırıldığı Osmaniye Devlet Hastanesindeki müdahalelere rağmen sabaha karşı hayatını kaybetti.

Şehit er Kapucu'nun cenazesinin, Osmaniye İl Jandarma Komutanlığında düzenlenecek törenin ardından ambulansla Adana'ya, oradan da uçakla Muğla'ya gönderileceği bildirildi.Törene, İçişleri Bakanı Osman Güneş'in de katılacağı belirtildi.Uzman Çavuş Abiter Çiçekçi ile erler Nihat Çağlar, Sunay İnanır, Yunus Uyuktaş ve Aykut Akpınar'ın Osmaniye Devlet Hastanesindeki tedavileri sürüyor.

''VATAN SAĞ OLSUN''

Oğullarının şehit olduğunu öğrenen tansiyon hastası Fadime Kapucu ile şeker hastası olduğu öğrenilen baba Ümmet Kapucu, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesin acil servisinde müşahede altına alındı. Şehidin anne ve babasına ailenin diğer oğlu Ünal Kapucu ve askeri yetkililer ile polislerin refakat ettikleri gözlemlendi.

75. Yıl Milas Devlet Hastanesinde AA muhabirine açıklama yapan şehit Babası Kapucu, yaşadığı acıyı anlatacak kelime bulamadığını belirterek, ''Vatan sağ olsun'' dedi. Şehit annesi Fadime Kapucu'nun ise ''Sabır ver Allahım'' diyerek ağıt yaktı.

Bu arada, şehit olan Jandarma Er Zeynel Kapucu'nun cenazesinin havayoluyla Milas'a getirileceği ve düzenlenecek olan askeri törenin ardından Milas Şehir Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.