Kosgeb‘den Dtso‘na Ziyaret

KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan, fiziki koşulların oluşması halinde 2011 yılı sonuna kadar müdürlüğü faaliyete sokacaklarını söyledi.

Küçük ve Orta Ölçekli Sanayileri Geliştirme Dairesi Başkanı Mustafa Kaplan, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası‘nı (DTSO) ziyaret etti. DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük, Yönetim Kurulu Başkan vekili Bahri Bakan, DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı ve birim müdürleri hazır bulundular. KOSGEB Düzce Hizmet Merkezi Müdürlüğü‘nün açılması için çalışmalara başlandığını belirten Kaplan, fiziki koşulların oluşması halinde 2011 yılı sonuna kadar müdürlüğü faaliyete sokmak istediklerini ifade etti.

DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük, KOSGEB‘in Düzce‘deki konumu ve KOBİ vasfındaki firmaların KOSGEB‘e olan ilgisini belirtirken, ilk ve ikinci dönem destek kredilerinden yararlanan firmalar hakkında da bilgiler verdi. Düzce‘nin genel yapısı ve sanayileşmesi hakkında da bilgiler aktaran Büyük, KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüğü‘nün Düzce için önemli bir atılım olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA