İzmir‘de Emekli Dgm Savcısının Sır İntiharı

İzmir‘de 3 çocuk babası bir emekli savcı, Narlıdere otobanında yol kenarına çektiği otomobilinde başına tek el ateş ederek intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, Balçova-Narlıdere otobanı üzerinde gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. DGM Savcılığı görevinden emekli olduktan sonra Manisa‘nın Saruhanlı ilçesinde noterlik yapmaya başlayan Ahmet Birsen, 35 AE 6400 plakalı otomobilini Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi arkasında yolun sağına çekerek durdurdu. Birsen, 7.65 mm çapındaki Lama marka ruhsatlı tabancasıyla sağ şakağından kafasına bir el ateş etti. Otomobilin sağ ön camı kırılırken, çevreden geçen diğer araçların sürücüleri,

sürücü koltuğunda hareketsiz ve kanlar içinde bir kişinin bulunduğunu görerek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın öldüğünü belirlerken, Cinayet Bürosu ekipleri olay yerinde yaptığı ilk incelemelerde geride herhangi bir not bırakmayan Ahmet Birsen‘in intihar ettiğini tespit etti. Olayda kullanılan beylik tabanca ise inceleme altına alındı.

Polis ekipleri Birsen‘in içinde bulunduğu otomobilde geniş çaplı inceleme yaparken, cenaze otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DGM Savcılığı görevinden emekli olduktan sonra Manisa‘nın Saruhanlı ilçesinde noterlik yaptığı öğrenilen Ahmet Birsen‘in 2 erkek, 1 kız olmak üzere 3 çocuk babası olduğu ve eşinden bir süre önce ayrıldığı iddia edildi.

Kaynak: İHA