“Destan Yazmaya Devam Edeceğiz”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın kulüple imzaladığı sözleşme törenine katıldı.

Bursa Valisi Şahabettin Harput ile Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı’nın da hazır bulunduğu imza töreninde, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Bursaspor’la 3 yıllık yolculuğunu başlatan tarihi imzayı attı. Taraftarların yoğun tezahüratları arasında sözleşmeye imza atan Sağlam’ın oldukça heyecanlı ve mutlu olduğu gözlendi. Bursaspor’un başarı yolculuğunda kendisine ve takıma destek olan herkese teşekkür eden Sağlam, “Çok gururluyum. Bugün 2 Ocak 2009 tarihi gözlerimde canlandı. O gün de çok yağmurluydu, bereketli geldik. 2,5 yıl bereketli geçti. Bugün de yağmur var. Umarım, bundan sonra da aynı bereketle geçer. Bundan sonra daha fazla çalışmak, fedakarlık yapmak ve takımımızı daha fazla desteklemek zorundayız” şeklinde konuştu.

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı da Bursaspor’un başarısında şehrin bütünleşmesinin önemli rol oynadığını söyledi.

Vali Şahabettin Harput ise, Bursaspor’un Bursa’nın adını dünyanın 4 bir yanında bayrak gibi dalgalandırdığını ve bundan sonra da bu başarının devam edeceğini kaydetti. İmza töreninin ardından Vali Harput, Başkan Altepe, Yazıcı ve Sağlam, taraftarların ‘Şampiyon’ tezahüratlarıyla sahaya gelen Bursasporlu futbolcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA