Chp, Aday Adaylarını Tanıttı

CHP Zonguldak Milletvekilliği Aday Adayları Tanıtım Töreni, Alaborina Restoran’da gerçekleştirildi.

12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde, CHP Zonguldak Milletvekilliği aday adaylarının tanımı gerçekleştirildi. Yoğun ilginin yaşandığı salonda, partinin seçim müziği çalındı.

Düzenlenen tanıtım törenine CHP Zonguldak Milletvekilleri Ali Koçal ve Ali İhsan Köktürk, CHP eski Milletvekili Nadir Saraç, CHP eski Milletvekili ve aday adayı Harun Akın’ın yanı sıra diğer aday adayları katıldı.

Törende konuşma yapan CHP İl Başkanı Tümer Peker, aday adaylarına çağrıda bulundu. Peker, "Aday adayı arkadaşlarımızdan beşi listeye girecek ama bu demek değildir ki, diğer arkadaşlarımız bizlere katkı vermeyecek.

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin sorunlarını çözmek ve CHP’yi iktidara taşımak adına gece-gündüz çalışıyor. Önümüzdeki seçimlerden başarılı çıkmak ve CHP’yi iktidar yapmak için birlik ve beraberlik içerisinde gece-gündüz çalışacağız" diye konuştu.

Sıralamaya göre anons edilen aday adayları, Harun Akın, Çetin Altun, Yaman Ayözger, Yaşar Balcı, İsmail Fota, Şükür Kargidan, Ali İhsan Köktürk, Cevat Laçin, Songül Malkoç, Erol Mekik, Turhan Oral, Osman Özdoğan, Neriman Posbıyık, Erol Sarıal, Canip Sevinç, Güngör Topaloğlu, Ömer Başoğlu, Ünal Demirtaş, Deniz Dilaver, Ahmet Ege, Fikri Emin, Recep Erdoğan, İsmail Eşref, Şerafettin Turpçu, Hüseyin Uysal, Şerafettin Üstünkol ve Osman Yayla kürsüye çıkarak hedeflerini anlattı.

Kaynak: İHA