Büyükşehir‘den Müzik Şöleni

Büyükşehir Belediyesi ‘Kültür Sanat Etkinlikleri‘ çerçevesinde Türk Sanat Müziğinin güçlü sesi Sami Aksu, hafızalardan kolay kolay silinmeyecek bir konsere imza attı.

Şehir Tiyatrosu‘nda iki bölüm halinde gerçekleşen konserin birinci bölümünde, Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, Türk Sanat Müziğinin sevilen eserlerini seslendirdi.

Etkinliğin ikinci bölümünde ise ünlü sanatçı Sami Aksu sahne aldı. Kayseri‘ye ikinci kez geldiğini hatırlatan Aksu, "3 sene önce geldiğimde, inşallah tekrar sıhhatle kavuşmak nasip olur demiştim. Yine öyle oldu. Güzel ve büyük ilimiz, artık dünya kenti olan Kayserimizde siz müzikseverlerle sıhhatle birlikte olmaktan büyük onur, büyük şeref duyuyorum" dedi.

ÖZHASEKİ‘YE ÖVGÜ

Kayseri‘deki hızlı gelişmeye dikkat çeken Aksu, "Kayseri çok hızlı büyüyen ve gelişen bir il. Dünyanın ender kentlerinden biri. Bu gelişmeyi sağlayan Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki‘ye teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Konser çerçevesinde Aksu zaman zaman seyircilerin arasında dolaşarak en güzel şarkılarını kendisini dinlemeye gelenlerle birlikte seslendirdi. Ayrıca minik bir müzikseveri sahneye davet eden Aksu, küçük hayranı ile birlikte şarkı söyledi.

Konserin ardından Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Müdürü Burhan Surluer, günün anısına Aksu‘ya çiçek takdim etti.

Kaynak: İHA