Ak Parti‘den ‘Has‘ Ziyaret

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı, Halkın Sesi Partisi (Has Parti) Adıyaman İl Başkanlığı‘nı ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığı görevine Av. İbrahim Halil Fırat‘ın atanması üzerine Has Parti teşkilatı geçtiğimiz günlerde AK Parti‘ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu. AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Halil Fırat ve parti yöneticileri de Has Parti‘ye iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti heyetini, Has Parti İl Başkanı Av. Osman Yılmaz Çerçiler ve parti yöneticileri karşıladı.

Ziyaretin ‘tebrik‘ amaçlı olduğunu dile getiren AK Parti İl Başkanı Fırat, "Has Parti‘ye hem geçen günlerde partimize yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etmek hem de Has Parti‘den milletvekili adayı olan Av. Mustafa Alkayış‘ı ve Has Parti‘nin yeni il Başkanı Av. Osman Yılmaz Çerçiler‘i tebrik etmek için geldik" dedi.

Has Parti İl Başkanı Osman Yılmaz Çerçiler ise nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederek; "Eski İl Başkanımız Av. Mustafa Alkayış partimizden aday olmak için istifa edince, yapılan istişareler sonucu bu göreve uygun bulundum. Göreve henüz atandım. AK Parti İl Başkanımız Av. Halil Fırat ve beraberindeki heyetin ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş‘a göre siyasi partiler düşman değil, birbirlerinin rakipleridir. Bu nedenle tüm siyasi partileri kardeş

biliyoruz. Sadece programlarımız üzerinden rekabet ediyoruz. Siyasi partilerin güçlü olması, demokrasinin güçlü olmasıdır. 12 Haziranda yapılacak olan seçimin tüm ülkemiz ve ilimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA