Aday Adayı Dal‘dan Memur-Sen‘e Ziyaret

12 Haziran‘da yapılacak olan genel seçim öncesi AK Parti İl Başkanlığı görevinden istifa ederek yine AK Parti‘den milletvekili aday adaylığını açıklayan Ahmet Salih Dal, Memur-Sen‘i ziyaret etti.

Ziyarette, dokuz yıllık AK Parti iktidarında Türkiye‘de ekonomiden demokrasiye kadar çoğu konuda önemli ilerlemeler kaydedildiğini ifade eden Dal, bilhassa statükocu ve vesayetçi zihniyete karşı bu süreçte ciddi mücadele verildiğini beyan etti.

Konuşmasının devamında vekil olması durumunda gerçekleştirmeyi düşündüğü projeler hakkında bilgi veren Dal, Kilis ile İskenderun arasında duble yol çalışması yapmak suretiyle Öncüpınar Sınır Kapısı‘na işlerlik kazandırmak hedefinde olduğunu, yine sulu tarımı yaygınlaştırmak ve Kilis‘in özellikle içme suyu sorununu gidermek maksadına yönelik olarak da yeni barajlar yapmak için gereken gayreti göstereceğini dile getirdi. Organize Sanayi Bölgesi ve Teknopark‘la ilgili projeleri de olduğunu belirten Dal,

halihazırdaki devlet hastanesinin kapasitesini arttırmak ve Kilis‘e bir adet Çocuk Hastanesi ve bir adet de Kadın Doğum Hastanesi yaptırmak için yeni çalışmalar başlatacağını kaydetti.

Nazik ziyaretinden ötürü Ahmet Salih Dal‘a teşekkürlerini arz eden Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Bekir Şen, siyasetin öncelikli hedefinin halkın sorunlarına çözüm üretmek olduğunu, Kilis‘in ve Türkiye‘nin sorunlarına çözüm bulmak ve bunları gidermek için siyasilerle her daim görüş alışverişinde bulunmaya hazır olduklarını belirterek Dal‘a çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: İHA