Denizli'de okullar tatil mi? (Denizli Valiliği)

Denizli'de okullar tatil mi? (Denizli Valiliği). Denizli'de okullar tatil mi? (Denizli Valiliği) son dakika. Denizli'de okullar tatil mi? (Denizli Valiliği) son bilgiler? Denizli'de okullar tatil mi? (Denizli Valiliği) son dakika haberleri için tıklayınız.İşte Denizli'de okullar tatil mi? (Denizli Valiliği)...

Denizli'de okullar tatil mi? (Denizli Valiliği)
Denizli’de yoğun kar yağışı ve hava muhalefeti sebebiyle Bekilli, Kale ve Çivril ilçelerinin merkez ve köylerinde, ilk ve orta dereceli okullar bir gün tatil edildi.

Denizli'de okullar tatil mi? (Denizli Valiliği)SON BİLGİLER İÇİN TIKLAYINIZ

Denizli Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, üç ilçe haricinde merkeze bağlı Gözler beldesiyle Uzunpınar, Güzelpınar, Akdere, Yeşilyayla ve Altındere köyleri, Akköy ilçesine bağlı Belenardıç ve Akçapınar köylerinde de eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Bu arada Honaz, Çivril, Bekilli, Kale ve Babadağ ilçelerine bağlı yüksek râkımlı 25 köy yolunun ulaşıma kapanmaması için açma çalışmalarının, daha önce planlanan ekipler tarafından devam ettirildiği belirtildi. Denizli’yi çevre illere bağlayan karayollarında herhangi bir ulaşım güçlüğü yaşanmamakla birlikte Denizli-Antalya yolu Cankurtaran mevkisinde zincirli ve kontrollu geçişe izin veriliyor.