Canural, Ak Parti‘den Aday Adaylığını Açıkladı

Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Ramazan Canural, AK Parti‘den milletvekili aday adayı olacağını açıkladı ve görevinden istifa etti.

Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Ramazan Canural, başhekimlikten istifasını ve AK Parti‘den miletvekili aday adaylığını Devlet Hastanesi konferans salonunda düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. Hastane çalışanları da Canural‘a destek vermek için toplantıya katıldı.12 Haziran genel seçimlerinde AK Parti‘den milletvekili aday adayı olma kararını aldığını açıklayan Canural, "Denizli Devlet Hastenesi‘nde göreve geldiğimiz günden itibaren yoğun bir çalışma dönemi yaşadık. Şu anda devlet hastaneleri kategorisinde alt yapı, teçhizat, bina, hekim ve sağlık çalışanları olarak ilk sıralardayız. Bu başarımızıda eski başhekimimiz olan Denizli milletvekili Mithat Ekici‘nin açtığı yolda ilerlememizin büyük faydasını gördük. Onada teşekkür ediyoruz. Hastanemizi bu seviyeye getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.

AK Parti‘den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini belirten Ramazan Canural, "Bürokrat ve başhekim olarak elde ettiğimi tecrübeyi ülkeme hizmet vermek için Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan‘ın açtığı yolda ileri medeniyetler seviyesine ulaşmak için aday adayı oluyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA