Aydın’Da Şüpheli Araç Yangınları

Aydın merkez Ata mahallesi’nde gece saat 23.00 sıralarında aynı anda iki ayrı yerde park halinde olan otomobil yandı. Şüpheli bulunan araç yangınları ile ilgili polis ekipleri soruşturma başlatırken, mahallede şüpheli şahıslar üzerinde uygulama yapıldı.

Edinilen bilgiye göre gece saat 23.00 sıralarında Ata Mahallesi Tepecik Bulvarı üzerinde sanayi içerisinde park halinde bulunan bir otomobil yanmaya başladı. Polis ve itfaiye ekipleri yanan araç ile çalışma yaptıkları sırada bu defa aynı mahallede 688 sokak üzerinde park halinde başka bir otomobil yanmaya başladı. 688 sokak üzerindeki otomobil bir anda alevler içinde kalırken itfaiye ekipleri 2. aracı da hemen müdahale edip söndürdü.

Araç yangınlarını şüpheli bulan polis ve itfaiye ekipleri yangınların çıkış sebebini araştırıyor. Bu arada Aydın Emniyet Müdürlüğü şüpheli bulunan araç yangınları ile ilgili çalışma başlatarak bölgede geniş çaplı soruşturma başlattı.

Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirilirken, aynı anda iki aracın yanmasının sabotaj ihtimalini güçlendirdiği belirtildi.

Kaynak: İHA