Aydın’Da Seçim Hazırlıkları

Genel seçimlere sayılı günler kala demokrasinin kalesi Aydın’da aday adayları ortaya çıkmaya başladı. Nazilli’de uzun yıllar eğitimcilik yapan öğretmen Serpil Şahbudak, AK Parti’den milletvekili aday adaylığı için istifasını verdi.

1990 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Milletvekili ağabeyi Mehmet Özalp’in yolunda devam edip örnek alacağını söyledi. Aday adaylığını özellikle 8 Mart Kadınlar günü kutlamalarından sonra yaptığını ifade eden Serpil Şahbudak, “Uzun yıllar eğitim sektöründe hizmet verdim. Son olarak Nazilli Nahit Menteşe Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdiresi olarak görev yapıyordum. Halkımıza, özellikle kadınlara ve gençlere daha iyi hizmet verebilmek için istifamı verip AK Parti’den aday adaylığımı açıklıyorum. Sayın Başbakanımızın, önderliğinde ülkeme daha iyi hizmet etmek istiyorum. Çocukluğumdan bu yana siyasetin içindeyim. 17. ve 18. Dönem Anavatan Partisi Milletvekili olan rahmetli Mehmet Özalp’in kardeşiyim. Küçüklüğümden beri siyasi bir aile ortamında yaşadım. Halkın içinden biriyim eğer bu görev bana nasip olursa bütün var gücümle vatandaşlarımız için Türkiye’miz için çalışacağım” dedi.

SERPİL ŞAHBUDAK KİMDİR?

1961 yılında Kuyucak ilçesi Yamalak Beldesi’nde çiftçi bir ailenin 6. çocuğu olarak dünyaya gelen Şahbudak Ankara Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden mezun olarak 1982 yılında öğretmenliğe başladı.

Kaynak: İHA