Baş‘tan Değerlendirme

Halkın Sesi Partisi Sakarya İl Başkanı Osman İbrahim Baş, son günlerde yaşanan olayları değerlendirdi.

Has Parti Sakarya İl Binasında gerçekleşen açıklamada Teşkilat Başkanı Alaaddin Yıldırım, İdari Mali işler Başkanı Selçuk Başyazıcı, Halkla İlişkiler Başkanı Haluk Dağıstanlı, Ar-Ge Stratejik Planlama Başkanı Muzaffer Şimşek, İnsan Hakları ve Hukuki İşler Başkanı Nurullah Şentürk, Üyelerle İlişkiler Başkanı Sadettin Çolak, İl Gençlik Başkanı Ebubekir Erbakan Yaşar, Adapazarı İlçe Gençlik Başkanı Enes Şen ve Taraklı İlçe Başkanı İsmail Yıldız da hazır bulundu.

Parti İl Binasında açıklamada bulunan Baş, "Sözlerime başlamadan önce geçen hafta Hakkın Rahmetine kavuşmuş olan merhum Muhterem Hocamız, manevi önderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan‘ın vefatından dolayı duymuş olduğumuz derin üzüntümüzü bir kere daha ifade ederek" Kendisine Allah‘tan rahmet kederli camiamıza da başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Ayrıca 8. Mart dünya kadınlar günü münasebetiyle kadınlarımızın bu gününü kutluyor ve kadınlarımızın günümüz Türkiyesi‘nde maruz kaldığı her türlü ayrımcılığın ortadan kalkmasını,kılık ve kıyafetiyle kadınlarımızın gündeme gelmesinin son bulmasını, üretimci ve yaşamın her alanına müdahil olan kadınlarımızın toplumsal yaşamda gerçek yerini almasını temenni ediyorum.Özellikle Peygamberimizin "cennet anaların ayakları altındadır" sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 8. Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor ve kadınlarımızın sadece bir gün ile değil yılın 365 gününde hatırlanmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Alifuatpaşa‘da yapılacak seçimleri de değerlendiren Baş, " Malumunuz üzere şirin beldemiz Alifuatpaşa‘da gerçekleşecek olan seçimler münasebetiyle şehrimiz ve bu beldemiz siyasilerin akınına uğramış bulunmaktadır. Halkın Sesi Partisi yeni kurulan bir parti olduğundan bu beldemizde yapılacak olan seçime iştirak edememektedir. Yüksek Seçim Kurulu‘nun açıklaması çerçevesinde Halkın Sesi Partisi- Has Parti 12.Haziran 2011‘ de yapılacak olan seçimlere iştirak edecektir, katılacaktır. Şehrimiz ve bu beldemiz sakinleri gerek iktidar vekillerini ve gerekse muhalefet vekillerini bu münasebetle yakından görme olanağına da kavuşmuş bulunmaktadırlar" dedi.

Artık vatandaşların kendilerini seçimden seçime hatırlayan Milletvekilleri istemediklerini belirten Baş, konuşmasının devamında şunları söyledi, "Ancak milletimiz artık seçimden seçime kendilerini hatırlayan siyasileri de gerek Alifuatpaşa Beldemizde yapılacak olan seçimlerde ve gerekse 12 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerde hatırlamayacaktır. Hatırlanacak ve tercih edilecek olan Halkın sesi ve halkın merkezi olan Has Parti olacaktır. Ancak burada özellikle gerek iktidar vekillerince ve gerekse Büyükşehir Belediye Başkanımızca Alifuatpaşa beldemiz halkına vermiş oldukları seçim vaatlerinin neden bu güne kadar tespit edilip yerine getirilmediği hususunu sormamız ve söz konusu vaatlerin en kısa zamanda yerine getirilmesinin takipçisi olacağımızı ve her zaman kendilerine bunları 12 Haziran seçimlerine kadar hatırlatacağımızı belirtmek durumundayız" dedi.

Kaynak: İHA