Rektör‘den Sp‘ye Taziye

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Necmettin Erbakan vefatından dolayı Düzce il Başkanlığında taziyeler kabul ediliyor. Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu il Başkanı Selim Gökdemir‘e taziye ziyaretinde bulundu.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, SP Düzce İl Başkanlığını taziye ziyaretinde bulundu.

Rektör Şerifoğlu, SP Genel Başkanı Necmettin Erbakan‘ın Türkiye‘nin yetiştirdiği önemli siyaset adamlarından biri olduğunu belirterek, "Liderlik vasfı, düşüncesini anlatışıyla ve ardındaki milyonlarca kişiyi etkileyebilen bilim adamıydı. Bir gün arşivden Sayın Erbakan‘ın karnelerini bana gösterdiler. Bütün notları 10‘du. Onun ne kadar zeki ve başarılı olduğu lise yıllarından belliymiş. Başınız sağ olsun" dedi.

SP Düzce İl Başkanı Selim Gökdemir ise ziyaretten dolayı mutlu olduklarını belirterek "Acımızı paylaştınız ve acımız hafifledi. Milletimizin başı sağ olsun. Düzce Üniversitesi de sizin desteklerinizle her geçen gün bilim yuvası haline dönüşüyor" diye konuştu.

Kaynak: İHA