Mutfaklarda Yeni Bir Dönem Başlıyor

Türkiye‘de mutfaklarda yeni bir dönem başlıyor.

Dünyada mutfakların yeni trendi olan ve yaygın olarak kullanılan ‘Modüler Pişirme Sistemi‘, Aura Cookvision markasıyla şimdi Türkiye‘de. Zaman ve çevre dostu olarak tanınan marka, üstün özellikleriyle mutfakların yeni gözdesi.

Son teknoloji ürünü ve dünya çapında bol ödüllü bir modüler pişirme sistemi olan Aura Cookvison, üstün özelliklere sahip. Düdüklüde pişirmeden, haşlamaya, kızartmadan vakumlu saklamaya kadar birçok fonksiyonu olan Aura Cookvision, 3 boy gövdeye de uyan 3 farklı kapağıyla mutfaktaki tüm ihtiyaçlara cevap vermesiyle ön plana çıkıyor.

‘‘Pişirir, haşlar, kızartır, buzunu çözer, saklar‘‘ sloganıyla tanıtılan sistemde sadece kapakları değiştirerek, 3 ayrı boyda, 3 düdüklü tencere, 3 yemek tenceresi ve 3 vakumlu saklama kabına sahip olunabiliyor. Ayrıca makarna tenceresi, fritöz ve buz çözücü fonksiyonları da modüler pişirme sistemi içinde yer alıyor.

Modüler pişirme sistemine dahil olan düdüklü tencerede 3+1 güvenlik sistemi, vakumlu saklama tekniği, zaman ve maliyetten kazandıran özellikleriyle tercih edilen Aura Cookvision, gövdelerde 1.0, kapaklarda 1.5 mm‘lik çelik kalınlığıyla da özel bir ürün olarak dikkat çekiyor.

ÇEVRECİ MODÜLER PİŞİRME

Çevre dostu olan Aura Cookvision sistemi, daha az pişirme süresine paralel olarak daha az enerji tüketimi sağlıyor. 1,0 mm kalınlığında 18/10 mat paslanmaz çelik gövde ve yüksek ısı izolasyonu sayesinde daha yüksek ısıda pişirme sağlayan Aura Cookvision düdüklü tencere fonksiyonu ile zamandan ve enerjiden kazandırıyor.

ÖZEL VAKUM SİSTEMİ

Buz çözme, pişirme, kızartma, haşlama ve saklamanın aynı anda kolaylıkla yapılabileceği modüler sistem önemli bir farklılık daha içeriyor. 2007 ve 2011 Mutfakta yılın inovasyon ödülü sahibi Aura Cookvision‘u çok farklı kılan özelliklerinin başında gelen ‘Vakumlu Saklama Sistemi‘ ile pişmiş yemekler iki haftaya kadar buzdolabında ilk günkü tazeliğinde saklanabiliyor. Yine sadece Aura Cookvision ‘a özgü olan vakum kapakla yiyecekler özel soslarla kısa sürede terbiyeleme yapılabiliyor.

SAĞLIKLI PİŞİRME

Buharlı pişirme aparatı ile buharda sağlıklı sebzeler pişiren Aura Cookvision, oksijensiz pişirme özelliğiyle vitamin ve mineralleri yüzde 95‘e varan oranlarda koruyor. Düdüklü tencere, geleneksel pişirme, buharlı pişirme, buharla sağlıklı anında buz çözme, makarna pişirme, vakumlu saklama ve fritöz özelliklerini bir arada barındıran ve 8 parçadan oluşan Aura Cookvision, istenirse aynı anda 3 farklı yemeği birlikte pişirebiliyor.

Aura Cookvision ayrıca patentli tek elle açma-kapama özelliği sayesinde kolaylıkla kullanılabiliyor. Hiçbir zahmet gerektirmeyen sistemle tek elle tencerelerin kapakları kapanabiliyor.

Aura Coookvision eşsiz üretim ve teknolojik üstünlükleriyle uluslararası ödülleri olan da bir marka. Dünya çapında kalitesi onaylanmış, Alman TÜV GS kalite sertifikasına sahip, CE direktiflerine uygun Aura Cookvision modüler pişirme sistemi, gastronomi sektöründe dünyanın en önemli üç ödülüne sahip.

Aura Cookvision, Gourmet Gold ve Küchen Innovation des Jahres (Mutfakta yılın inovasyon ödülü 2007) ödülleri yanında ‘‘Vakumlu saklama kabıyla‘‘, Mutfakta Yılın Inovasyon Ödülü 2011, Küchen Innovation des Jahres 2011‘i de alarak, 3. uluslar arası ödülünü de kazandı.

Aura Cookvision, farklı pişirme ihtiyaçları için pratik ve sağlıklı çözümler sunuyor. Pişirme sistemi ise 1 adet 9 litre, 1 adet 6 litre, 1 adet 4 litre tencere, 1 adet delikli derin süzgeç, 1 adet basık süzgeç (buhar pişirme aparatı), 1 adet basınçlı kapak (patentli tek elle açma-kapama sistemi), 1 adet buhar çıkışlı cam kapak, 1 adet vakumlu kapak ile 1 adet yedek silikon contadan oluşuyor. Aura Cookvision, komple ürün için 2 yıl, metal aksam için 10 yıl garantiye sahip olmasıyla da dikkat çekiyor.

Kaynak: İHA