Yedaş‘tan Samsunspor‘a Destek

YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, "YEDAŞ‘a ait binalarımızı Samsunspor‘un renkleriyle boyatıp, her bir binaya 20 Ocak şehitlerimizin isimlerini yazarak, ölümsüzleştirmek istiyoruz" dedi.

Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Tutu, Genel Sekreter Rüştü Araboğlu ve yönetim kurulu üyeleri, YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu‘nu makamında ziyaret etti. YEDAŞ‘ın Samsunspor‘a fayda sağlamak için çok önemli bir projesinin olduğunu dile getiren Başkan Erkut Tutu, Samsun‘da merkeze yakın olan trafoların üzerine reklam alınıp, buradan elde edilecek gelirle Samsunspor‘un YEDAŞ‘a olan elektrik borçlarının silineceğini söyledi. Bu projenin hayata geçmesinin Samsunspor lehine olacağını söyleyen Erkut Tutu, "Bu tür yaklaşımlar bizim için çok önemli. Sorunların karşısında karşı tarafın da çaba göstermesi bizim şevkimizi artırıyor. Projenin gerçekleşmesi Samsunspor‘a ciddi anlamda katkı olacak" diye konuştu.

Samsunspor‘un sorunlarının giderilmesi için çaba sarf etmekten memnun olduğunu belirten YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu, "Samsunspor‘a vefa borcumuzu 20 Ocak Trafosu jestiyle gerçekleştirdik. Bu sayede bizim binalarımız fark edildi. Biz de buna Samsunspor‘un sebep olduğunu düşünerek, gelirinin Samsunspor‘a kalmasını sağladık. Elektrik trafolarının üstüne reklam aldınız, trafolar Samsunspor renkleriyle boyandı. Sizin ve işadamlarımızın destekleri bizim için çok önemli. Samsunspor‘un sorunu sizin veya bizim değil, hepimizin sorunu" şeklinde konuştu.

YEDAŞ binalarının kırmızı-beyaz renklere boyatılıp, 20 Ocak 1989 tarihinde trafik kazasında hayatını kaybeden Samsunsporlu oyuncuların isimlerini her bir binaya yazma düşüncesi içerisinde olduklarını belirten Türkoğlu, proje ile ilgili şu bilgileri verdi: "Rahmetli olan futbolcularımızın her birinin adını bir binaya yazıp, bütün Samsun‘a da yayabiliriz. Bu projeyi önemsiyoruz. İnşallah bu konuda gerekli destek gelir."

Kaynak: İHA