Süt Bidonunda 6O Kilo Esrar

Adana‘da bir eve yapılan operasyonda piyasa değeri 120 bin lira olan, yaklaşık 60 kilogram esrar süt bidonlarına saklanmış halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Küçükdikili Beldesi‘nde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri yapılan bir ihbar üzerine, Küçükdili Beldesi Kavallı Mahallesi 303 sokaktaki bir eve baskın düzenledi. Yapılan baskında evin birinci katında süt bidonlarına saklanmış halde yaklaşık 60 kilogram esrar ele geçirildi. Polis esrarları Güneydoğu illerinden getiren S.H. (33) ile birlikte

esrarı satmaya çalışan C.Ö. (23) ve yeğeni Ş.Ö. (21) yakalayarak gözaltına aldı. Şahıslar emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlıların esrar satışı yapabilmek amacıyla yakalandıkları evi kiraladıkları, uyuşturucuyu piyasaya sürmek için alıcı aradıkları öğrenildi. Polisin gerçekleştirdiği baskınlar sonrası Adana‘daki esrar fiyatlarının aşırı derecede yükselmesinden dolayı büyük bir vurgun yapmayı planlayan zanlıların esrarın kilogramını 2 bin liradan sattığı belirlenirken yakalanan esrarın piyasa değerinin 120 bin lira olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA