Karapürçeklilerden Başkan Toçoğlu‘na Teşekkür

Karapürçek ilçesi Teketaban köyü Camii çevresinde Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çevre düzenlemesi çalışmaları nedeniyle köy sakinleri Başkan Zeki Toçoğlu‘na teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, geçtiğimiz haftalarda Karapürçek‘in Teketaban köyünü ziyaret etmiş ve vatandaşlarla sohbet ederek, sorunları dinlemişti. Köy camisinin etrafında düzenleme yapılmasını isteyen vatandaşlar, Başkan Toçoğlu‘ndan destek istemişti. Toçoğlu‘da Teketaban köyü sakinlerine gerekli çalışmaların yapılacağı sözünü vermişti. Başkan Toçoğlu‘nun destek sözünün ardından cami ve çevresinde düzenleme çalışmaları yapıldı, bölge daha güzel hale getirildi.

Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Teketaban köyünde çalışmalar nedeniyle Başkan Toçoğlu‘na teşekkür ederken, “Çalışmalar kısa sürede bitirilecek. Peyzaj düzenlemesi ile cami ve çevresi daha güzel olacak” dedi. Köy sakinleri de Başkan Toçoğlu ve Başkan Yıldırım‘a teşekkür ederek, “Camimiz köyümüze ve ilçemize yakışır bir hale getiriliyor. Gerçekleştirilen çalışmalar nedeniyle Büyükşehir ve Karapürçek Belediye Başkanlarımıza teşekkür ederiz” dediler.

Kaynak: İHA