İntihardan Polis Sözüyle Vazgeçti

Antalya‘nın Alanya ilçesinde eşi ile sorunları olduğu iddia edilen bir kişi inşaat halindeki 5 katlı bir binanın çatı katına çıkarak intihara teşebbüs etti. Çevredeki vatandaşların haber vermesi ile olay yerine gelen polis çatıya çıkarak 2 çocuk babası Uğur Yalçın Eroğlu‘nu, ‘Seni eşinle barıştıracağız‘ sözü vererek intihardan vazgeçirdi.

Alanya‘da Güllerpınarı Mahallesi Yayla Pansiyon Caddesi‘nde saat 18.00 sıralarında inşaat halindeki 5 katlı bir binanın çatısına çıkan 30 yaşındaki 2 çocuk babası Uğur Yalçın Eroğlu intihara teşebbüs etti. Görgü tanıklarının ifadesine göre, "Benim yaşamak için hiçbir sebebim kalmadı. Beni hayata bağlayan ailemdi. Şu an ölüme gidiyorum. İnanmıyorsan 10 dakika sonra ölüm haberimi alırsın" diye birkaç kez aynı sözleri tekrarladı. Çatıda Eroğlu‘nu gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve

sağlık ekipleri gitti. Ailesi ile barıştırılacağı sözü verilince polislerin çatıya çıkmasına izin veren Eroğlu, 3 polis memuru ile bir süre konuştu. Önleyici Hizmetler Büro Amirliği‘nde görevli bir polis memuru tekrar intihar girişiminde bulunma ihtimaline karşı beline sarılarak ambulansa bininceye kadar Eroğlu‘na eşlik etti. Hastaneye götürülen Eroğlu, daha sonra ifadesi alınmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürülecek.

Kaynak: İHA